Artikel InfoRegio magazine juni 2020

Lees het artikel van de Stichting in het magazine InfoRegio 2020.

Ieder kind vindt het fijn om mee te doen, om een dag naar een pretpark te gaan of van een korte vakantie genieten er bij horen om het verjaardagsfeestje te vieren. Met andere kinderen dromen, creatief zijn, samen spelen, lachen en genieten. Met je vriendjes een leuke dag. Gewoon ervaren hoe het voelt om weer even kind te zijn. Stichting Make a CHILD HAPPY vervult wensen van kinderen uit Haarlemmermeer die wat extra’s verdienen.
Onze doelstelling, aandacht, voor de kwetsbare kinderen, IEDER kind is UNIEK. Tover de glimlach op hun gezicht.

Dit hoeft niet altijd in geldelijke zin, ook contact en aandacht kan helpen. “Ik word gezien, er is iemand die luistert naar mij”. Signaleer de kinderen om ons heen die deze aandacht nodig hebben. Verder hoeven we er niets voor terug, het enige dat we willen is dat de kinderen een heel fijn moment ervaren. Een moment waar zij nog lang en blij op terug kunnen kijken.

Wij werken nauw samen met scholen en instanties binnen Haarlemmermeer, waar onder Stichting Maatvast en Pier K.
Met elkaar hebben wij een signalerende functie. Merk de mens en het kind op die ons nodig heeft. Stap er op af en wijs hen de goede richting.
Vooral in deze lastige tijd, waar veel mensen het financieel moeilijker hebben en de lasten soms niet meer kunnen dragen. De kinderen geen zomervakantie kunnen bieden. Juist nu kunnen deze kinderen een extraatje gebruiken, wanneer dit door de omstandigheden weer kan en mag. Dan kunnen ze onbezorgd kind zijn en even ontsnappen aan de dagelijkse problemen.
Samen kunnen wij het verschil voor deze kinderen maken. U kunt ons daarbij helpen.
Donaties zijn welkom. U kunt een éénmalige gift doen of de stichting maandelijks steunen. Kijk op onze website
voor meer informatie: www.makeachildhappy.nl/doneren.

Download hier de PDF editie juni 2020.

Download hier de PDF editie december 2020.

artikel INFOREGIO JUNI 2020