VOETBALVAKANTIEWEEK

De Make a Child Happy voetbaldagen!

De kernwaarden van onze stichting liggen naast elkaar; Plezier – Ontwikkeling – Ondersteuning.
Samen voor het kind, die glimlach, daar doen we het voor.
Zo ontstond onze samenwerking met SoccerXperience.

Een  geweldig team van de voetbalschool Soccerxperience, organiseerde de VakantieMEIweek voetbaldagen. Make A Child Happy heeft er voor gezorgd dat een grote groep kinderen uit Haarlemmermeer konden deelnemen aan dit evenement. Kinderen die dit anders niet hadden kunnen doen vanwege hun leefsituatie. Het doel van beide organisaties is dat elk kind dat graag wilt voetballen, mee kan doen.

Het team van Soccerxperience, heeft de kinderen laten genieten van alle activiteiten. Het was een groot succes, missie geslaagd!

Het was werkelijk heerlijk weer, veel zon en een lekkere temperatuur. Vier dagen vol met superleuke voetbal activiteiten en 60 enthousiaste deelnemers. Wat was het een feest! Donderdag 2 mei sloten zij de Make A Child Happy Voetbaldagen af met een geweldig opblaasfestijn. En alle kinderen hebben een welverdiend voetbaldiploma ontvangen. Dan heb je na de vakantie toch wat te vertellen op school en aan je vriendjes. Wat hebben we veel welverdiende lachende gezichten gezien!

Dit prachtige evenement is mogelijk gemaakt door Van Driel Automotive. Enorm bedankt.
Maar ook dank aan onze gastheer S.V. Hoofddorp. De kinderen hebben vier dagen lang gebruik mogen maken van de prachtige accommodatie van de voetbalvereniging.
Ontzettend veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen. De inzet wordt enorm gewaardeerd!