VAKANTIE OP KAAGEILAND

Dit is Bram. Hij woont in Haarlemmermeer en leeft in armoede. Hij is uitgenodigd om te komen genieten van een korte vakantie op Kaageiland. Zo kan hij zich weer even kind voelen, lachen, spelen met leeftijdsgenootjes, het gevoel hebben, “ik hoor erbij”. Bram is blij met jou financiële donatie. Daar wordt Bram heel ‘Happy’ van.
Vind jij ook dat Bram deze vakantie verdiend?

Stichting Make a Child Happy biedt 45 kinderen uit Haarlemmermeer een fijne, zorgeloze, ontspannen vakantie vol plezier, spel, sport en waterpret aan!

Stichting Maatvast & C.punt hebben beide een actieve ondersteunende rol binnen dit project. Stichting Make A Child Happy Haarlemmermeer maakt dit project financieel mogelijk.

Wat doen wij:
Wij bieden 40 / 45 kwetsbare kinderen uit Haarlemmermeer een belevingsvakantie aan.
Kinderen van 9 t/m 12 jaar worden persoonlijk uitgenodigd door de directeur, leraar of zorgcoördinator van de basisschool. Zij hebben nauwe contacten met de kinderen en zijn veelal op de hoogte van hun leefomstandigheden. Wij vertrouwen op hun expertise.

Wanneer:
De volgende vakantie is gepland tijdens de zomervakantie, juli 2024. In het mooiste natuurgebied bij ons in de buurt op de Kaag.

Hartelijk dank Zorg en Zekerheid voor jullie donatie!