Artikel HC Nieuws 9 juni 2021

Project Vakantie Koffer.
Stichting Make a Child Happy (MaCH) maakt dit mogelijk in samenwerking met de Vakantiebank.

Sandy Goezinne, beheerder dorpshuis de Meerkoet van de organisatie Maatvast, mag vandaag koffers weggeven aan de gezinnen die belangeloos een vakantie hebben verdiend.

Negen gezinnen uit Haarlemmermeer hebben de reserveringen al binnen en zijn dolblij. Zij mogen één week met hun gezin naar een zelf uitgekozen locatie.

De gezinnen zijn de afgelopen drie jaar, of soms langer, niet op vakantie geweest vanwege hun leefsituatie. Make a Child Happy gunt deze gezinnen ontspanning, gezelligheid en een verzetje. Mede mogelijk gemaakt door de Vakantiebank.

Het project 2021 KinderVakantie wordt georganiseerd door Stichting Make a Child Happy in samenwerking met St. Maatvast en St. het Cultuurgebouw.

Voor de vakantie in JULI worden 40 kinderen uitgenodigd om belangloos aan deze vakantie mee te doen, zij worden gevraagd door de directeur van hun basis school. De voorbereidingen voor de kindervakantie zijn in volle gang, kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, in Haarlemmermeer wonen, wij wensen de kinderen een hele fijn vakantie.

Klik voor uitvergroting

Foto: Rob Joore

Hoofddorpse Courant 9 juni 2021