Artikel InfoRegio magazine december 2020

Lees het artikel van de Stichting in het magazine InfoRegio december 2020.

Ieder kind vindt het fijn om mee te doen, een dag naar een pretpark te gaan of van een korte vakantie te genieten en er bij horen om je verjaardagsfeestje te vieren. Met andere kinderen spelen, lachen en genieten. Met je vriendjes een leuke dag hebben. Gewoon ervaren hoe het voelt om weer even kind te zijn.

Stichting Make a CHILD HAPPY vervult wensen van kinderen uit Haarlemmermeer die wat extra’s verdienen. Onze doelstelling is aandacht hebben voor de kwetsbare kinderen. IEDER kind is UNIEK. Tover de glimlach op hun gezicht. Dit hoeft niet altijd in geldelijke zin, ook contact en aandacht kan helpen. “Ik word gezien, er is iemand die luistert naar mij”. Signaleer de kinderen om ons heen die deze aandacht nodig hebben.
Vooral in deze lastige tijd, waar veel mensen het financieel moeilijker hebben en de lasten soms niet meer kunnen dragen, is extra hulp nodig. Juist nu kunnen deze kinderen een extraatje gebruiken, wanneer dit door de omstandigheden weer kan en mag.
Dan kunnen ze onbezorgd kind zijn en even ontsnappen aan de dagelijkse problemen. En een Sinterklaasfeest hoort daarbij!

Door een gulle gift van het bedrijf Murata en Millenaar & van Schaik Transport BV konden wij een mooi Sinterklaasproject optuigen. In samenwerking met HEMA Hoofddorp en Stichting Maatvast, konden zo’n 100 kinderen uit onze doelgroep, via de website speelgoedwinkel.nl, een mooi cadeau uitkiezen.
Op de locaties van Stichting Maatvast in Haarlemmermeer konden de cadeau’s opgehaald worden. Wij zagen heel veel blijde gezichtjes! Ook van de ouders, die hun kinderen zagen genieten.
Samen kunnen wij dus het verschil voor deze kinderen maken. U kunt ons daarbij helpen. Donaties zijn welkom.
U kunt een éénmalige gift doen of de stichting maandelijks steunen. Kijk op onze website voor meer informatie: www.makeachildhappy.nl/doneren.

Download hier de PDF editie december 2020.